Nagelteknolog Yrkesutbildning

Nagelbranschen utvecklas i rask takt, och det är viktigt att utbildningar håller jämna steg med den senaste tekniken. Vi på NC Beauty pro ser till att våra lärare kontinuerligt håller sig uppdaterade på de senaste trenderna och teknikerna, vilket vi självklart integrerar i vårt kursupplägg. Som elev kan du vara trygg i att du får tillgång till de senaste trenderna inom nagelteknologi under din utbildning hos oss. Utöver det erbjuder vi även vidareutbildningar till förmånliga priser efter att du har diplomerats!

Detta gör oss till det mest kostnadseffektiva valet för att utbilda dig inom nagelteknologi i Sverige.

Vår kurs inkluderar en noggrann teoretisk genomgång (godkänd av SEYF), samt praktiskt arbete. Vi har delat upp utbildningen i två delar, där du kan välja att delta i endast en del, eller båda samtidigt.

Vår erfarenhet visar att kombinationen av dessa två tekniker är framgångsrik, då manikyristyrket har minskat i betydelse i och med konkurrensen från gellackbehandlingar. Att behärska manikyren är dock grunden inom yrket, och denna kombinerade utbildning ger dig en stark grund för att kunna börja arbeta i en salong direkt efter avslutad utbildning. Om du vill fortsätta att utvecklas har du även de kunskaper som krävs för att gå vidare till att bli en fullfjädrad nagelteknolog.

Den första delen av utbildningen ger dig en certifiering som manikyrist och gellack-teknolog (DEL 1).

Den andra delen av utbildningen (DEL 2) är gelteknologutbildningen, där du lär dig olika tekniker för nagelförlängning både med gel och akrylgel. Med detta utbildningsupplägg får du en bred kunskap som få, om ens något annat varumärke kan erbjuda. Du är redo att börja din yrkeskarriär med de bästa möjliga förutsättningarna!

Priser

DEL 1 /Diplomerad Manikyrist och gellack teknolog  utbildning 10990 kr inkl.moms (SEYF godkänt utbildning)

DEL 2 / Diplomerad Nagelteknolog i gel utbildning 32900 kr inkl.moms (SEYF godkänt utbildning)

Jämför oss gärna

Välkommen med din ansökan! 🙂

Nedan hittar du ditt närmaste utbildningsställe. Det är också dit du vänder dig med eventuella frågor om utbildningen.

Städer med aktuella Yrkesutbildningar:

STOCKHOLMTATTY´s AB /Tatiana – E-post: tatiana@tattys.se

VÄXJÖ – Monica Lööv – Email: monicaloov@icloud.com

UMEÅ – Jenny Hammarström – E-post: jenny@jsnaglar.se

NORGE – Renate Fosshaug – E-post: renate1107@hotmail.com

Aktuella kurser

COME ON OVER KURS

Välkommen till vår exklusiva kurs för redan certifierade nagelterapeuter som är intresserade av att arbeta med NC Beautypros produkter.

Under denna 2-3 timmar långa kurs kommer vi att guida dig genom vårt sortiment och förse dig med de kunskaper du behöver för att använda produkterna på bästa sätt.

Vi har sammansatt en komplett kursupplevelse som inkluderar både teoretiska och praktiska moment för att säkerställa att du får en heltäckande inblick i hur du ska använda våra produkter.

För endast 1000 kr exklusive moms (1250 kr) får du tillgång till hela kursen samt produkter till ett värde av 1250 kr.

Låt oss tillsammans ta steget mot att skapa fantastiska naglar och höja din yrkesmässiga nivå.